HuisvandeStreekLekkerste cadeauwinkel van limburg

Activiteiten agenda

28

oktober

Expositie MOP-UP in de Kantfabriek
Lees verder >

28

oktober

Expositie "Textiel Leeft" in de Kantfabriek
Lees verder >

11

december

Spreekuur Natuurlijk gezond samen
Lees verder >

14

december

IJsbaan Horst
Lees verder >

15

december

Snoei III bij De Lange
Lees verder >

14 december | | IJsbaan Horst

IJSBAAN HORST

De Horster ijsbaan zal dit jaar geopend zijn van 14 december tot en met 6 januari, en dit jaar zullen er ook weer enkele activiteiten plaatsvinden.


Voor de 4e keer organiseert de Stichting IJsbaan Horst de Horster-Fluitketel-Curling Competitie. In deze competitie strijden vriendengroepen, sportclubs, collega’s of andere groepen om de titel Horster-Fluitketel-Curling Kampioen 2018/2019. Ieder team bestaat uit minimaal 5 curlingspelers. Er zijn dit jaar 3 speelavonden, telkens op donderdag: 20 & 27 december & 3 januari. Inschrijfgeld bedraagd 30,- per team. Aanmelden kan via curlinghorst@gmail.com of kijk voor meer informatie op ijsbaanhorst.nl/curling.

Elke vrijdagavond vindt er discoschaatsen plaats met optreden van een deejay.

Voor de realisatie van de ijsbaan is de organisatie helaas genoodzaakt om een grote som geld voor te financieren. Jaarlijks weer een lastige klus, maar u kunt daar bij helpen door uw kaartjes voor de ijsbaan al in de voorverkoop te kopen. Kaarten zijn daarom vanaf deze week al verkrijgbaar in cadeauwinkel Pakje! aan de Kerkstraat in Horst. Dus zoekt u nog een origineel cadeau voor een verjaardag of voor in de schoen, aarzel dan niet en kom even langs. Ook voor kinderfeestjes heeft de ijsbaan dit jaar weer arrangementen. Informeer er naar bij Pakje! of op ijsbaanhorst.nl. Ijsbaan Horst is voor de helft afhankelijk van sponsoring en giften, meer informatie ijsbaanhorst.nl

Centrum Horst / / 14 december 2018 / 06 januari 2019 / www.ijsbaanhorst.nl

virtuele tour

Contactgegevens

TIP Horst aan de Maas
info@toerismehorstaandemaas.nl