HuisvandeStreekLekkerste cadeauwinkel van limburg

Activiteiten agenda

04

januari

Een klok uit Lottum - 800 jaar Horst aan de Maas
Lees verder >

19

januari

Bezichtiging Molen "Eendracht Maakt Macht"
Lees verder >

19

januari

Oudheidkamer America "Aan de Brug"
Lees verder >

20

januari

800 Jaar Horst aan de Maas: Kantfabriek 10
Lees verder >

20

januari

Exposities 2019 De Kantfabriek
Lees verder >

20 oktober | 14.00 uur | Kapelconcertje De Locht met Ensemble Rossignol

In een sfeervolle omgeving voor een klein gezelschap zullen musici van heel verschillende genres een bijzonder concert geven.
De concertjes zijn gepland vanaf oktober 2019. Aanvang 14.00 uur.

Tickets voor kapelconcertje zijn te bestellen via info@delocht.nl of op de dag van uitvoering aan de kassa.

Een kaartje kost, inclusief toegang tot het museum € 14. Vanaf 13:30 uur betaalt u alleen voor het concert € 6.
Vrijwilligers en vrienden van het museum betalen alleen voor het concert € 6. Vergeet niet vriendenkaart of vrijwilligerspas te laten zien aan de kassa. Iedere bezoeker voor het concert krijgt ter herkenning een polsbandje.

20 OKTOBER 2019 14.00 UUR

Ensemble Rossignol

Een bijzondere combinatie van zangstem, blokfluit en luit (theorbe). Het muzikale samenspel van de twee musici is verfijnd en virtuoos, ingetogen maar tegelijk ook brutaal.

Alice studeerde aanvankelijk blokfluit en muziektherapie aan het Conservatorium in Enschede en vervolgens klassieke zang bij Caroline Stam en Francine van der Heijden. In 2016 haalde ze nog haar Bachelor of Music bij de Vakopleiding Muziek (SNVM) in Amsterdam. Alice heeft veel ervaring met lesgeven aan jeugdigen en volwassenen, ze doceert klassieke zang, blokfluit, muzikale expressie en muziektherapie.

Elly is een multitalent. Ze studeerde eerst klassieke gitaar aan het Brabants Conservatorium, daarna haalde ze haar doctoraal Spaans in Utrecht. Uiteindelijk belandde ze toch weer in de muziek en deed in 1994 staatsexamen luit. Ze maakt deel uit van verschillende ensembles waarmee zij optreedt op nationale en internationale podia. Regelmatig speelt ze met Barokopera Amsterdam (BOA) en fungeert als begeleider van zangers en instrumentalisten die 14e tot en met romantische 19e eeuwse muziek uitvoeren.

Het Ensemble Rossignol treedt sinds 1998 op door heel Nederland, met zeer gevarieerde concertprogramma’s en bracht twee Cd’s uit, één met muziek uit de Barokperiode en één met eigentijdse muziek.

Streekmuseum De Locht, Broekhuizerdijk 16d, Melderslo / / 20 oktober 2019 14.00 uur / 20 oktober 2019 / www.delocht.nl

virtuele tour

Contactgegevens

TIP Horst aan de Maas
info@toerismehorstaandemaas.nl